Wat bieden wij

Wij bieden u een (of twee) leuke fotografen, die bekend is met wat hij/zij aan het doen is. Wij willen graag meedenken met uw voorkeuren en uw wensen, het worden tenslotte uw foto's. Na een shoot worden uw foto's zorgvuldig doorgekeken en worden de mooiste foto's voor u geselecteerd. U kunt kiezen of u de foto's alleen uitgeprint wilt ontvangen, dat u ze alleen digitaal wilt ontvangen of dat u ze zowel uitgeprint als digitaal wilt ontvangen. Alle foto's die u digitaal ontvangt worden via WeTransfer met u gedeeld. Als extra optie kunnen wij u een USB-stick aanbieden, dit tegen een laag tarief. 

 

Wat voor shoots bieden wij aan:

  • Casual
  • Portret
  • Feest 
  • Trouwerij
  • Ceremonie
  • Product

 

Wat zijn casual foto's? Casual foto's betekent dat er ergens een binnen of buiten locatie door u is geregeld of gekozen, hier kunt u gewoon uw ding doen en wij maken dan foto's. Af en toe een pose tussendoor, maar het gaat voornamelijk om de gezelligheid en lekker je ding kunnen doen. Casual foto's kan met het gehele gezin, de gehele familie, met één, twee of drie mensen. Met casual foto's is er heel veel mogelijk. Bespreek hierbij wel goed van te voren met hoeveel personen u deze shoot wilt doen!

Wat zijn portret foto's? Portret foto's zijn foto's waarbij u in een bepaalde houding gaat zitten, recht in de camera kijkt en uw mooiste lach opzet. Portret foto's zijn ook mogelijk voor meerdere personen, Bespreek ook bij deze shoot van te voren goed af met hoeveel personen u deze shoot wilt doen! Erg belangrijk! Bij portret foto's moet u zelf een binnenlocatie regelen daar is het van belang dat er genoeg ruimte is voor onze materialen om voor u de mooiste portret foto's te maken! 

Wat zijn feest foto's? Feest foto's zijn foto's die worden gemaakt tijdens een feest. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een buurtfeest, een bedrijfsfeest of een jubileumfeest zijn en daar houd het niet op. Wij zullen alle leuke, mooie en gekke momenten voor u vastleggen zodat u deze dag of avond nooit meer vergeet.Tijdens een feest is het voor ons van belang dat u duidelijk uw wensen op papier zet! Tijdens een feest willen wij u natuurlijk niet storen!. 

Wat zijn trouwerij foto's? Trouwerij foto's, dat spreekt voor zich. Wij zullen alle mooie momenten op de dag voor u vastleggen. Dit kan vanaf de ceremonie tot aan het feest zijn. Wij kunnen zelfs al op het moment dat jullie je gereed aan het maken zijn foto's komen maken. Op deze manier wordt deze prachtige dag helemaal voor u vastgelegd. Uiteraard gaan we van te voren in gesprek zodat al uw wensen bekend zijn en wij u niet hoeven te storen op deze bijzondere dag. 

Wat zijn ceremonie foto's? Ceremonie foto's houd in dat wij aanwezig zijn voor, tijdens en na de ceremonie. Wij zijn een half uur voor de ceremonie aanwezig om alle gasten die binnenkomen van te leggen en de mooie locatie. Tijdens de ceremonie fotograferen wij alle prachtige momenten, het ja-woord, de kus en het ondertekenen van de huwelijksakte maar natuurlijk ook alle andere mooie momenten tijdens de ceremonie. Na de ceremonie zijn wij nog ongeveer een half uur aanwezig om de eventuele felicitaties vast te leggen en om nog eventuele groepsfoto's te maken. Uiteraard gaan we van te voren in gesprek zodat al uw wensen bekend zijn en wij u niet hoeven te storen op deze bijzondere dag. 

Wat zijn product foto's? Product foto's zijn foto's die u kunt gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf of als u iets bekend wilt gaan maken. Bij product foto's leggen wij alleen producten vast, geen personen. Hoe en wat voor product? Dat maakt voor ons niet zoveel uit, heeft u iets bijzonders, dan kunt u contact opnemen met ons om in overleg te gaan. 

 

LET OP: Voor alle fotoshoots die wij doen wordt er een locatie door u gekozen en geregeld. Helaas beschikken wij zelf niet over een mooie ruimte om uw foto's te kunnen maken.